zaterdag 22 mei 2021

WORKSHOPS + SPEELTUINWANDELING

Op maandag 10 mei stond onze schoolreis gepland. Jammer genoeg kon deze door de coronamaatregelen niet doorgaan. Samen met juf Steffie en de stagiaires in de beide derde kleuterklassen bedachten we een leuk alternatief voor die dag. Tijdens de voormiddag gingen we workshops doen in school en tijdens de namiddag een wandeling naar 2 speeltuintjes in de buurt. 

We begonnen dus met de workshops.
Bij mij konden de kleuters spelen met ritme. We gingen trommelen met stokken op emmers bij verschillende ritmespelletjes. We sloten af met het spelletje 'dirigentje'.





Bij juf Fien in onze klas konden de kleuters reuzespelletjes spelen.









Bij juf Steffie waren er dramaspelletjes voorzien.








Bij juf Rita kon er geluisterd worden naar een verhaal in een gezellig gemaakte klas met lichtjes en bij juf Olivia (stagiaire van juf Steffie) deden de kleuters parachutespelletjes. Elke kleuter heeft alle workshops kunnen meedoen. 

Na de middagpauze vertrokken we op pad voor onze wandeling. 


Eerste stop: het speelpleintje in de Jean-Pierre Monseréwijk.













Onderweg naar het sportstadion kwamen we voorbij slagerij Patsy en Pascal, de ouders van juf Fien. Van hen kregen we een 'schelletje' als tussendoortje! Zo lief van hen!


Aangekomen in het sportstadion hebben we eerst in een grote kring onze koek gegeten en wat gedronken.








Om daarna voluit plezier te beleven in de speeltuin.


































Wat een leuke dag was dit !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

DIPLOMA-UITREIKING

 Onze kleuters van de 3de kleuterklas werden tijdens de laatste schooldag ook nog even in de kijker gezet. Zij hadden namelijk hun laatste d...