maandag 6 juli 2020

JARIGEN !

De periode net voor de zomervakantie is er altijd eentje vol feest want dan worden alle kleuters nog gevierd die ook tijdens de vakantie jarig zijn, naast de kinderen die jarig zijn in juni. Hieronder kan je er een klein stukje van meegenieten.

Op donderdag 4 juni vierden we Stig! Hij koos onder andere voor het spelletje bellen blazen. 



De dag nadien, op vrijdag 5 juni, vierden we de verjaardag van Emile. Hij koos onder andere voor bellen blazen en de stoelendans.




Op maandag 8 juni werd June gevierd ! Ze was eerder al jarig tijdens de quarantaineperiode thuis maar verdiende zeker nog een feestje in de klas met alle vriendjes en een echte verjaardagskroon. Zij koos ook voor bellen blazen en de stoelendans.




Eden zijn verjaardag was eerder al, tijdens de quarantaineperiode thuis. Maar omdat een verjaardag in de klas toch wel heel leuk is en hij ook nog een kroon had voor hem in de klas vierden we ook zijn verjaardag nu nog. Dit deden we op dinsdag 9 juni. Hij koos er onder andere voor om samen met de hele klas te dansen.



Op donderdag 11 juni vierden we de verjaardag van Lyas ! Zijn echte verjaardag is op 16 juli. Hij koos onder andere ook voor de stoelendans.


Dinsdag 16 juni was RenĂ©e aan de beurt.  Zij is eigenlijk jarig op 30 juli. Ze koos er onder andere voor om te dansen met de hele klas. Haar verjaardag werd gevierd met juf Celestine.



 Eline werd gevierd op donderdag 18 juni. Haar echte verjaardag is op 18 augustus. Zij koos ook voor het bellen blazen.



Mauro zijn verjaardag werd gevierd op dinsdag 23 juni maar is eigenlijk echt jarig op 28 augustus. Hij koos er onder andere voor om met de klas te luisteren naar een zelfgekozen verhaaltje uit onze boekenhoek.



Op vrijdag 26 juni vierden we Isolde haar verjaardag in de klas. Haar echte verjaardag was dan op 27 juni. Zij koos onder andere voor de stoelendans.



 Aan al deze jarigen nog een dikke PROFICIAT !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

DIPLOMA-UITREIKING

 Onze kleuters van de 3de kleuterklas werden tijdens de laatste schooldag ook nog even in de kijker gezet. Zij hadden namelijk hun laatste d...